Over Lez & Life

L&L is een online lesbisch lifestylemagazine. Wekelijks worden hier de leukste LGBT-reizen, hotspots, films & series, uitgaanstips en gaynieuwtjes gedeeld. Speciaal voor vrouwen die van de goede dingen in het leven, zoals vrouwen, houden.

Waarom een blog speciaal voor lesbische vrouwen? Omdat lesbiennes soms nét even anders in het leven staan. We kijken ook wel eens een lesbische film of serie, reizen liever naar gayfriendly bestemmingen, interesseren ons niet wanneer Channing Tatum weer vrijgezel is, daten anders en hebben een betere fashion sense (al zeggen we het zelf..).

De L&L-redactie speurt dagelijks het internet af naar de laatste nieuwtjes en weetjes over de gay community, om deze als eerste met jou te delen, reist naar plekken af om te bekijken of ze wel ‘lesbian proof’ zijn en tipt je de verschillende feestjes en festivals waar je andere meiden kunt ontmoeten.

Om een interessante website te zijn en te blijven, is het belangrijk om te weten wat jou bezighoudt! Deel ook jouw favoriete dingen, momenten en hotspots door een berichtje te sturen, te reageren op één van de posts of op social media met #lezandlife.

Neem contact met ons op!

BesteBloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *